instagram Profil Fotoğrafı Büyütme – Programsız & Sitesiz

instagram profil fotoğrafı büyütme işlemi için çok basit bir yöntem anlatacağım. insta pp büyütme için siteler kurulmuş, uygulamalar yazılmış, şaşırdım.

İnstagram’da takip etmiyor da olsanız da profil fotoğrafını nasıl büyük görebileceğinizi kısaca anlatacağım. İlk olarak bu işlemi Windows üzerinden nasıl yaparsınız ondan bahsedelim.

instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Windows’ta Çalışan Tarayıcılar İle

Windows’ta çalışan bir tarayıcı üzerinden herhangi bir resmi büyütmek istediğimiz zaman genellikle üzerine sağ tıklar Resmi yeni sekmede aç butonuna tıklarız ve açılan sayfada istediğimiz resmin detaylarını inceleriz.

Tabi instagram kullanıcıların böyle bir yol izleyeceğini düşünmüş olmalı ki profil fotoğraflarına sağ klik engeli koymuş. Ama bunu aşabilirsiniz.

Önce incelemek istediğiniz profili açın. Profil fotoğrafının üzerine sağ tıklayın. Herhangi bir tepki almayacağız ama fare imlecimizin yeri belli olması açısından gerekli. Şimdi klavye üzerindeki özellikler tuşuna basın. Bu tuş ALT GR ile CTRL tuşu arasında yer alır genellikle ve simgesi bir listeyi andırır.

Bu tuş sağ klik işlevini görür. Tıkladığınızda göreceksiniz ki sağ klik menüsü açılacak. Bu menüden Resmi yeni sekmede aç diyerek fotoğrafın büyük halini görebilirsiniz.

Resmi farklı kaydet diyerek bilgisayarınıza da indirebilirsiniz.

instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Mobil cihazlarda nasıl yapılır?

Mobil cihazlarda haliyle sağ klik olayı yok ama daha güzel bir özellik mevcut ki bence çok daha basit. Bazılarınıza bu durum saçma gelebilir ama çözünürlüğünün profil fotoğrafı büyütmeye yarayan sitelerden daha net olduğuna iddiaya girebilirim.

instagram hesabınıza mobil tarayıcıdan giriniz. Safari ve Chrome’da çalışıyor. Bakmak istediğiniz kişinin profiline giriniz. Profil fotoğrafı alanını iki parmağınızla yakınlaştırınız. Çözünürlüğü hiçte bozulmadan profil fotoğrafını detaylı şekilde inceleyebilir hatta ekran fotosu alabilirsiniz.

Size mobilden bir örnek ekran resmi çektim. Bknz. Cznburak

cznburak instagram pp
cznburak instagram pp

İsterseniz bir ekran fotosu alıp diğer sitelerden indirdiğiniz fotoğraflar ile karşılaştırabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: instagram Yukarı Kaydır Yerine Sticker İle Bağlantı Kullanımı

Profil Fotoğrafına Bakınca Karşıya Bildirim Gider mi?

Böyle bir stalktan karşının haberi olmaz rahat olun. Ama yanlışlıkla beğen butonuna tıklamamaya dikkat edin.

Sonuç olarak konuyu şöyle bağlayalım. Bu tarz sistemler genellikle açıklardan faydalanarak çalışmaktadır. Bu zaman içerisinde ya yayıncıya ya kullanıcıya zarar verir. Çoğu zaman bu açıkları kapatmak için instagram güncellemeler yayınlar. Bu güncellemeler sonrası bu programlar hata verir. Ama yukarıda bahsettiğim yöntem kolay kolay bozulmaz.

Bu konuda sizin de farklı yöntemleriniz varsa yorumlar aracılığı ile bizi ve okuyucularımızı bilgilendirebilirsiniz.

  • Ne düşünüyorsunuz?